De visie van Darts
1:   Benut kennis voor realisatie doelen klanten


Een accountantskantoor is een kennisorganisatie. Zij beschikt over hoogwaardige kennis die op vele manieren bij verschillende soorten klanten ingezet kan worden om hen te helpen bij de realisatie van hun zakelijke en financiële doelen. Hun klanten hebben deze kennis niet of nauwelijks. Het is van belang de voorsprong in kennis uit te bouwen.
 

2:   Ontwikkel creativiteit

 

Mensen, hun intellect en creativiteit, zijn de kritische factoren voor zakelijk succes. De organisatie met de meest talentvolle, best opgeleide en meest gemotiveerde mensen – van jongste medewerker tot partner – heeft een concurrerende voorsprong in de markt. Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talenten heeft dus de hoogste prioriteit om een gezonde business op – en uit te bouwen.
 

3:   Betrek medewerkers bij strategie ontwikkeling

 

Als de leiding een beroep doet op het intellect en de creativiteit van de mensen om de strategie mede te bepalen, dan voelen de mensen zich thuis en zijn bereid die extra stap te zetten die nodig is om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

 

4:   Leidt relatiebeheerders op tot sparringpartner
 

Het is van belang die relatiebeheerders aan te trekken of op te leiden, die een goede sparringpartner kunnen zijn voor de MKB ondernemer.