Als organisatie beter presteren

In drie eenvoudige stappen naar

meer omzet en winst

Doe de workshop

Workshop: Samen meer presteren
Winstgevend groeien .....

Ondernemingen die winstgevend groeien hebben een duidelijke richting en focus, een visie, stellen heldere prioriteiten, nemen overwogen belangrijke beslissingen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de onderlinge relaties. Zij gaan uit van de kwaliteiten en drijfveren van de medewerkers.

 

De hectiek van de dag krijgt geen kans om te regeren.

De workshop “Samen meer presteren" is bedoeld voor ondernemingen die streven naar groei en een betere onderlinge samenwerking, waardoor succes vanzelfsprekend is.

 

Hoe fijn zou het zijn als u door de workshop:
  • Meer omzet en winst bereikt door reflectie op bovenstaande 11 succesfactoren en het aanbrengen van focus.

  • Meer energie en zin heeft door samen een gemeenschappelijk en ambitieus doel te stellen.

  • Beter leert samenwerken door anders te kijken en nieuwe inzichten te ontwikkelen.

 

Hoe dan?

Door anders te kijken naar en te denken over ondernemen en leiderschap. Door nieuwe inzichten op te doen. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

  • Het verhaal achter de cijfers van de laatste jaren begrijpen.

  • Onderzoeken van de effectiviteit van de 11 belangrijkste elementen in de bedrijfsvoering.

  • Vaststellen van de hoogste prioriteit op dit moment. (Wat houdt jullie het meeste bezig?)

  • Bepalen van de stip op de horizon (een ambitieus gemeenschappelijk doel).

  • Bepalen wat en wie nodig zijn om dat doel te bereiken.

 

Tijdens de workshop wordt duidelijk wat jullie het meest bezighoudt. Dat wordt prioriteit. Het belangrijkste eerst doen. Dat geeft focus en zet zoden aan de dijk. Door de ontstane teamspirit en met een krachtig plan, gaan jullie enthousiast aan de slag om het gemeenschappelijke doel te realiseren. Jullie hebben de leiding weer steviger in handen.

Uw trainer

Nico de Vrij is een ervaren directeur, coach, trainer en adviseur. Ik heb verschillende functies vervult in het bedrijfsleven. Ik heb me gespecialiseerd op de gebieden strategie, leiderschap en verkopen. Ik leer mensen anders te kijken, te denken en te handelen. Ik ben erop gericht het enorme potentieel van mensen en organisaties te ontdekken en te benutten.

Praktische gegevens

Datum en locatie:     Te bepalen in onderling overleg

Tijden:                        09.00 tot 17.00 uur

Kosten:                       1.750, euro excl. BTW  en reis, verblijf- en lunchkosten

Aantal deelnemers:   Max. 12

Informatie

 

Hebt u nog vragen over deze workshop, dan kunt u contact opnemen met Nico de Vrij: telefoon 0643029853 of onderstaand formulier invullen:

Het tool van Nico geeft een goed beeld van wat goed gaat en wat beter kan. Het heeft ons niet alleen nieuwe inzichten bezorgd, maar ook draagvlak onder ons nieuwe beleid. Een echte aanrader!
 

Ton Weijers - De Finanseurs 

Het tool van Nico geeft een goed beeld van wat goed gaat en wat beter kan. Het heeft ons niet alleen nieuwe inzichten bezorgd, maar ook draagvlak onder ons nieuwe beleid. Een echte aanrader!
 

Ton Weijers - De Finanseurs 

Nico heeft met zijn tool een uniek en praktisch instrument. Op een interactieve manier ging hij in gesprek over alle aspecten die de bedrijfsvoering vanuit de visie en strategie raken. Hij daagt daarbij uit om goed te verbeteren naar excellent. Aanbevolen voor de middelgrote accountantskantoren.
 

Frank van Hoepen RA - Lansigt accountants

Misschien denk je: het komt wel goed. Het zit nu even wat tegen, maar morgen ……

Alleen: het is een illusie. Je hebt niet voor niets tegenvallende resultaten. Dan wringt er iets tussen wat je wil en wat je hebt. Tussen wat je denkt en wat je doet.

 

Als je wist hoe je de leiding weer terug in handen zou nemen, dan had je dat allang gedaan, toch? Dan las je nu niet deze pagina en deed je andere leuke dingen. 

1 dag, zoveel tijd heb ik niet…

Vraag jezelf af: hoeveel tijd gaat het je kosten als je niet zelf je problemen opruimt en het escaleert – wat zomaar kan? Dan praat je niet over dagen, maar over maanden.

Hoe lang wil je nog de frustratie ervaren dat het niet lukt om je doelen te realiseren?

Wat zou er gebeuren als je beste mensen naar de concurrentie gaan?

Wat zou er gebeuren als je overspannen raakt? Ik hoor u denken, dat gebeurt mij niet. Alle mensen die overspannen geraakt zijn hebben dat gedacht.

Dit is toch niets voor mij …

We hebben al zoveel gepraat. We hebben al zoveel afspraken gemaakt waar niets van terecht is gekomen. Waarom nu wel?

Omdat alle leden het team op hetzelfde moment zien hoe de onderneming er als geheel voor staat en wat maakt dat dat zo is. Dat iedereen zich realiseert dat ze elkaar nodig hebben om het doel te bereiken. Dat iedereen zijn stem heeft laten horen bij het stellen van het gemeenschappelijke doel. Omdat iedereen vanuit zijn kracht en omdat hij dat wil zijn best doet om beter te presteren. Om dat iedereen inziet hoe belangrijk zijn bijdrage is in het geheel.

Wie zegt dat deze workshop werkt?

De ondernemers die met hun team de workshop gedaan hebben, zijn enthousiast. Nieuwe inzichten, inspirerend, confronterend, draagvlak zijn woorden die zij gebruiken.

 

Alweer een investering…

Stel jezelf de vraag: wat is het je waard om samen met je team veel beter te presteren? Hoeveel is het je waard als je als team effectiever kunt werken, je eigen doelen realiseert, meer plezier hebt in je werk en meer van je team en anderen gedaan krijgt.

Jouw investering voor deze workshop bedraagt 1750 euro (exclusief BTW).

 

Als je nog twijfelt… [om wat voor reden ook]

Als je twijfelt zeg ik: doe het niet. Je verlangen is nog onvoldoende groot om er echt voor te gaan. De touwtjes weer in eigen handen te nemen, vraagt om 100% motivatie. En bereidheid anders te denken, durven en doen. Als je wilt blijven doen wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg. Ik help je graag om de leiding in handen te nemen, maar alleen als jij er ook volledig voor gaat.

Want het is verre van simpel om deze omslag in je eentje te maken. Waar moet je beginnen zonder overzicht, structuur en rust? Zonder dat je precies weet hoe het moet.

 

Je kan ook kiezen om eerst een verkorte versie van 2 uur alleen te doen zonder jouw team. Je kan dan ervaren wat het is en bepalen of je er daarna met jouw team echt voor wilt gaan.

 

Je komt dan op mijn kantoor in Rotterdam.

Bericht ontvangen!