Over Nico de Vrij

Bent u nieuwsgierig, ambitieus en wilt u graag verder bouwen aan een onderscheidend en winstgevend kantoor, dan kan ik u daarbij goed van dienst zijn.

 

Ik:
 
  • heb 20 jaar ervaring in uw markt. Ik spreek uw taal. Ben opgeleid tot RA. Ik was programmacoördinator en docent op NIVRA Nyenrode voor de vakken: "de natuurlijke adviesfunctie van de accountant" en "de accountant als sparringpartner van de MKB ondernemer".

  • ben een generalist met een sterk ontwikkelde helicopterview en strategisch inzicht. 

  • ben ambitieus, veelzijdig, hou van uitdagingen en wil uit mensen en organisaties halen wat erin zit. En dat is meer dan je denkt! Mede door mijn begeleiding zijn organisaties, teams en mensen aanzienlijk beter gaan presteren.

  • ben in staat de kwaliteiten, drijfveren en competenties van mensen te verbinden aan de doelstellingen van de organisatie. Het is mijn passie om mensen te stimuleren hun bewustzijn te vergroten en daardoor in beweging te komen.

 

Mijn opleiding
 

Ik heb mijn kennis en kunde opgedaan via

  • opleiding tot gecertificeerd Quaner

  • ‘train the trainer' opleidingen

  • een intensieve opleiding tot coach (3 jaar),

  • het European Executive Programma van het IBO (2-jarige bedrijfskundige opleiding tot MBA) en

  • ben bij het NIVRA afgestudeerd als register accountant. Ik heb dat gedaan in minder dan de tijd die ervoor staat.

 

Mijn ervaring
 

Ik heb mijn ervaring opgedaan als: controleleider, financial controller, account manager, sales manager, kwaliteitsmanager en trainingsmanager bij verschillende ondernemingen, waaronder Arthur Andersen, Volker Stevin en Unisys.

In 1993 heb ik Darts Business Development opgericht. 

Ik heb Nico leren kennen als een ervaren coach die ons managementteam heeft geïnspireerd tot het verlaten van onze “comfortzone”. Hij heeft ons bewust gemaakt van het feit dat we een omslag in onze denkwijzen moeten maken om onze concurrentie telkens een stap voor te blijven. Van traditionele accountant naar de allround bedrijvenadviseur. Centraal staat telkens de vraag;hoe kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten? Dat is een leerzaam en creatief proces waarin Nico een dankbare sturende rol vervult. Nico is vernieuwend en in staat om “out of the box” te denken.
 

Mr. Martijn Gremmen - Crop accountants