Darts
Snel en doeltreffend naar de kern

Onderscheidend vermogen Darts

Wat maakt Darts anders dan andere adviesbureaus en waarom is dat voor u belangrijk?
 
1:   Aan de business werken in plaats van in de business

Doordat u een uitstekende accountant/fiscalist bent, bent u ook ondernemer geworden. In de opleiding heeft u niet geleerd hoe u moest ondernemen. U bent meer professional dan ondernemer. 

 

Ik was wel RA, maar niet zo’n goede accountant. Ik werd geboeid door de vraag: Hoe maak je  mensen en organisaties succesvol? Ik heb me gespecialiseerd in Business Development voor accountantskantoren.

Ik maak u bewust wat nodig is om een uitstekende ondernemer te zijn.

2.   Kennis/ervaring bij accountantskantoren

 

Ik heb met vennoten strategieën ontwikkeld en ingevoerd. Ik heb vennoten en medewerkers leren verkopen. Ik heb de marketing van een aantal kantoren helpen opzetten. Ik heb de adviesvaardigheden van vennoten en medewerkers verbeterd. Al meer dan 20 jaar bij accountantskantoren.

 

3:   Een "foto" van het kantoor maken

Om te weten waar je staat en wat je wilt, heb ik een analyse tool  speciaal voor accountantskantoren gemaakt, zodat kantoren helder krijgen waar ze staan, wat ze willen en wat nodig is om daar te komen.

4:   Uw rol als sparringpartner verstevigen

Ik heb een analyse tool ontwikkeld, dat een accountant in staat stelt om aan de hand van de juiste informatie om te weten wat de drie meest belangrijke behoeften van zijn klant is.

5:   Blokkades opsporen en wegnemen

 

Ik heb de beschikking over de nieuwste software, die uniek is in de wereld en die met grote nauwkeurigheid analyseert waar de blokkades van organisaties zich bevinden (Quaning). Daarnaast heb ik veel ervaring met veranderingstrajecten opgedaan. Ik weet inmiddels wat wel werkt en wat niet werkt.

 

6:   De integratie van de "harde" en "zachte" aspecten.

Ik ben heel veelzijdig door mijn ervaring (accountant, controller, account manager, sales manager, HR functies) en opleiding (RA, MBA, veel trainingen op het gebied van leiderschap, verkopen en coaching).