Klantervaringen

 

"Nico heeft me geholpen om te focussen op wat goed gaat, ten opzichte van wat ik wil dat er gebeurt in mijn leven. Zowel op wat ik er aan doe als wat er vanzelf al aan bijdraagt. Dat gaf mij positieve ervaringen en gaf mij een meer bewuste invulling van mijn leven en daarmee meer plezier en voldoening."

 

Bart-Jan de Leuw, Principal Consultant at CGI

 

"Ik zit lekker in mijn vel en ga voor werk dat bij mij past. Ik steek de zaken positiever in en ben me ook bewust hiervan. Dit leidt er ook toe dat ik vanuit mezelf in actie kom. Het is een reis die je maakt, naar jezelf toe. Dit programma zorgt er voor dat je bewust wordt van jezelf, met een vergrootglas op je plussen en van daaruit in actie komt."

 

Financieel directeur van een MKB onderneming 

 

“Ik zit lekkerder in mijn vel en handel makkelijker zaken af. Ik ben bewust bezig met werkzaamheden of bepaalde dingen. Moet ik dat zelf doen of kan ik dat delegeren? Moet ik bij het delegeren nog uitleg geven of geef ik puur de opdracht? Ik ben opener naar anderen. De bezoeken bij Nico vond ik wel apart. In een relaxte omgeving praten. Het gaf  me een gevoel van ontspanning en verlichting.

Door het dagelijks invullen van je successen en dankbaarheden word je eraan herinnert wat de positieve dingen zijn en waar je dankbaar voor bent. In je werk en dagelijkse omgang word je je ook bewust van hiervan.”

 

Een accountant die leiding geeft aan een team. 

 

“Ik heb vanochtend een kennismakingsbijeenkomst over mijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van K2-3 Accountants meegemaakt bij Nico de Vrij van Darts. Woorden die deze unieke ervaring het beste beschrijven: verhelderend, verbazingwekkend, prettige en open sfeer en zeker helpend om mijn doelen te bereiken.”

 

Sander Hilhorst – vennoot K2-3 accountants 

 

"Nico de Vrij neemt je bij de hand, haalt het beste in je boven en laat je jezelf ontdekken, zonder daarin te sturen. Hij ziet jouw talenten, voordat jij ze zelf ziet. Organisaties en teams helpt hij door talenten en kwaliteiten van mensen zodanig te bundelen en te versterken, dat het resultaat meer dan de som ervan is."

 

Myriam Workel, eigenaar Marketing is More

 

" Ik heb Nico leren kennen als een ervaren coach die ons managementteam heeft geïnspireerd tot het verlaten van onze “comfortzone”. Hij heeft ons bewust gemaakt van het feit dat we een omslag in onze denkwijzen moeten maken om onze concurrentie telkens een stap voor te blijven. Van traditionele accountant naar de allround bedrijvenadviseur. Centraal staat telkens de vraag: hoe kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten? Dat is een leerzaam en creatief proces waarin Nico een dankbare sturende rol vervult. Nico is vernieuwend en in staat om “out of the box” te denken."

 

Mr. Martijn Gremmen FFP, partner bij BDS Fiscale en Financiële adviseurs

 

"Nico is een deskundige en prettige persoonlijkheid waarmee wij als partner van Berghout+MAS een uitstekend traject hebben gelopen voor business development en business strategy planning voor onze bedrijven. Nico heeft kennis van de sector, kan goed met verschillende verhoudingen omgaan en weet op respectvolle wijze mensen in beweging te krijgen. Zijn dienstverlening geeft focus aan wat je doet."

 

Frank van der Noll, partner Berghout + Mas Accountants, Fiscalisten en Bedrijfsadviseurs

 

“Ik heb Nico leren kennen tijdens de introductiedagen van Logica. We hadden direct een klik; Nico is iemand die weinig tijd nodig heeft om bij iemand tot de bodem door te dringen en durft het aan zichzelf daarbij ook heel kwetsbaar op te stellen. De ontmoeting met Nico heeft mij een rijker mens gemaakt.”

 

Bert Uffen, Directeur BKWI

 

“Voor onze relaties ben ik altijd op zoek naar de balans tussen strategische doelstellingen en de persoonlijke kwaliteiten om deze strategie uit te dragen en te ondersteunen. Nico balanceert deze aspecten in zijn kernactiviteit: als strategisch en analytisch denker in relatie tot de menselijke factor houdt hij management teams de spiegel voor en brengt hen tot nieuwe inzichten. Een authentiek persoon met een integere aanpak.”

 

Yvonne Stadt, owner of Capital Language Services BV in Maarn

 

“Nico heb ik leren kennen in de tijd van De Telefoongids bij de afdeling training. Nico is een van de meest ervaren trainers in de business. De rust die hij uitstraalt tijdens een training is enorm groot, daarin geeft hij een ieder tijd en ruimte om aan zijn eigen ontwikkeling te werken, maar daarnaast een mooi groepsgevoel te creëren. Open en eerlijk in zijn feedback, waarin hij de mens centraal stelt. Een erg prettige persoonlijkheid, waar ik in korte tijd veel van geleerd heb!”

 

Elsbeth van Kempen, Senior HR adviseur bij De Telefoongids

 

“Tijdens de begeleiding door Nico om onze identiteit van het MT en bedrijf vorm te geven, heb ik Nico leren kennen als iemand die tot de kern weet door te dringen, zonder veel woorden. Hij treedt daarbij op als een goede motivator en heeft ons daarbij ook tot het beoogde resultaat gebracht.”

 

Gerard Keltjens, directeur van Newway Automatisering