Toegevoegde waarde
De toegevoegde waarde van Darts
 

De weg naar succes is in de kern eenvoudig:
 

  1. Weet waar u heen wilt

  2. Weet waar u staat

  3. Ken uw belemmeringen en ruim ze op

  4. Neem actie en leer.

 

Ad 1: Weet waar u heen wilt
 

Zorg dat u weet wat u wilt. Leg dat vast in een business plan. Betrek uw medewerkers erbij. Dat leidt tot een standvastige koers.

 

Darts helpt om de doelen concreet te maken. Wij faciliteren het proces om te focussen. We noemen dat SMART met een HART. Dat betekent dat alle medewerkers betrokken en uitgedaagd worden om de doelen te realiseren.  

 

Ad 2: Weet waar u staat

 

Ken uw vertrekpositie. Pas als u dat helder hebt, kunt u de acties benoemen om de doelen te bereiken.

 

Speciaal voor accountantskantoren hebben wij een “ondernemingsfoto” ontwikkeld. De foto brengt in beeld waar het kantoor staat met betrekking tot alle kritische succesfactoren. Als u weet wat u wilt en waar u staat, kunt u de juiste acties bepalen en helpt u om uw medewerkers te inspireren.  

 

Ad 3: Ken je belemmeringen en ruim ze op

 

Tussen u en uw doel staan belemmeringen. Van sommige bent u zich bewust, van andere niet.

 

Door de juiste vragen te stellen spoor ik de onbewuste belemmeringen op en neem ze weg door de validiteit van de onderliggende gedachten te onderzoeken. Daardoor komen mensen in actie en vallen niet meer terug in oude patronen. Dat maakt de gewenste veranderingen duurzaam.

 

Ad 4: Neem actie en leer

 

Alleen door actie ontstaan resultaten.

 

Darts coacht of traint mensen om actie te ondernemen. Hierdoor verbeteren de resultaten. Dit brengt hen in een positieve spiraal, waardoor het zelfvertrouwen groeit. Langs deze weg benut u het enorme potentieel van uw mensen en uw organisatie. Een winstgevend en onderscheidend kantoor is het logische gevolg.