Elke relatie is een reflectie van de relatie met jezelf
Workshop: Verbindend leiderschap
Als u in verbinding bent met uzelf en anderen, verloopt alles vanzelfsprekend en moeiteloos, zit u lekker in uw vel en bent u energiek. Als u uit verbinding bent, dan hebben weerstanden en "net niet" de overhand.
 

Als leidinggevende voelt u zich wel eens uit verbinding. Een ander kan wel de aanleiding zijn, maar nooit de oorzaak. Als u dit beseft en de workshop volgt, dan bent u snel weer in staat verbinding te maken. 

 

Deze workshop bestaat uit 5 dagdelen:

 

Dagdeel 1: Onderzoeken van verbinding en afscheiding
 
Kernvraag: Hoe blijft u in verbinding tijdens ongemakkelijke verschillen?

 

Bij het ervaren van verbinding ontstaat een unieke mix van ontspanning en dynamiek. Hiervoor is nodig dat u zich op elk moment bewust bent van welke gevoelens en behoeften bij u leven en bij de ander. Verbinding ervaren voedt, geeft energie en inspireert.

 

Moeten, volhouden en elkaar overtuigen van het eigen gelijk zijn signalen dat u uit verbinding bent. Zonder verbinding met elkaar werken, resulteert in onduidelijkheid en ergernis. Een leidinggevende die uit verbinding is met zijn medewerkers en zijn klanten, heeft een “hell of a job”.

 

Dagdeel 2: Wie bent U als leider?

 

Kernvraag: Wat motiveert u en waar ligt uw kracht?

 

U bent als leider uniek. De kunst is om authentiek te zijn, te zijn wie u bent. Uw waarden te leven, ook onder moeilijke omstandigheden. De kunst is om u van daaruit te verbinden met anderen.

 
Dagdeel 3: Echt in verbinding met uw klanten.
 
Kernvraag: Hoe zorgt u ervoor dat u de klant enthousiast maakt, elke keer weer?

 

U doet er toe voor uw klanten, u bent belangrijk voor hen en u overtreft regelmatig hun verwachtingen. U voelt zich sterk betrokken bij uw klanten en u hebt een hechte band met uw klanten.

 

Dagdeel 4: Echt in verbinding met uw medewerkers.
 
Kernvraag: Hoe zorgt u ervoor dat de medewerker enthousiast zijn werk verricht en zijn potentieel tot ontwikkeling brengt?

 

U bent op zoek naar het potentieel van uw medewerkers en u stimuleert dat zij hun enorme potentieel (= vermogens die wel aanwezig zijn, maar nog niet tot ontwikkeling zijn gekomen) tot ontwikkeling brengen.

 

Dagdeel 5: Verbinden door bewust te communiceren.

 

Kernvraag: Hoe kan ik mijn vaardigheden verbeteren om verbindend te communiceren?
 

Van verbinding is sprake door elkaar ‘wezenlijk te verstaan’. Door af te stemmen op wat er leeft bij anderen, bouwt u aan de verbinding. 

 

Wanneer en waar?

In overleg bepalen we een geschikte datum en een locatie.

 

Uw investering?

Uw investering voor deze tweedaagse workshop bedraagt € 3.595,= excl. 21% BTW en excl. reis- en verblijfskosten. De reiskosten bedragen € 0,50 per gereden km. In uw investering is begrepen een korte syllabus over verbindend leiderschap. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.

 

Wat levert het u op?

U gaat anders kijken naar uzelf, uw klanten en uw medewerkers. Uw groep ambassadeurs groeit alsmede de groep medewerkers, die bereid zijn dat extra stapje te zetten om de verwachtingen van uw klanten te overtreffen. Uw organisatie is dynamisch en straalt ambitie uit.

 

Interesse?

Hoe fijn is het om gewaardeerd en erkend te worden door uw klanten en uw medewerkers. Spreekt verbindend leiderschap u aan? Bel mij, dan maken we een afspraak om kennis te maken en af te stemmen of deze workshop aansluit bij uw behoefte om het leiderschap in uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor onze relaties ben ik altijd op zoek naar de balans tussen strategische doelstellingen de persoonlijke kwaliteiten om deze strategie uit te dragen en te ondersteunen. Nico balanceert deze aspecten in zijn kernactiviteit: als strategisch en analytisch denker in relatie tot de menselijke factor houdt hij management teams de spiegel voor en brengt hen tot nieuwe inzichten. Een authentiek persoon met een integere aanpak.
 

Yvonne Stadt,

eigenaar Capital Language