Videos

Korte videos zijn krachtige boodschappers. Wilt u bijblijven op de vakgebieden die te maken hebben met business development, kijk dan naar een aantal boeiende en korte videos:

Ik heb onlangs een filmpje gemaakt over mijn visie op de essentie van business development voor accountantskantoren:
Een video over de drie belangrijkste valkuilen van marktbenadering:
Ambitieuze accountantskantoren luisteren naar de wensen van hun klanten en vertalen dat in nieuwe producten en diensten. Om deze op de markt te zetten is het Business Model Canvas een effectief hulpmiddel:
Interessante video van Guy Kawasaki over de wenselijkheid om een mission statement te maken. Hij adviseert om hier niet te veel geld aan uit te geven, maar eens na te denken over een mantra. Hij zegt hier rake dingen over: 
In deze video toont Michael Gerber hoe u succesvolle ondernemingen creëert. Sta eens stil bij wat hij zegt. Kijk eens hoe dat u dat bij uw onderneming kunt toepassen:
Wat als elke onderneming zo met zijn klanten zou omgaan? Vindt hier inspiratie om een fantastische service aan uw klanten te verlenen:
Bent u een leider en wilt u de kritische massa meekrijgen om uw visie te realiseren, bekijk dan deze video:
Wilt u weten hoe grote leiders anderen tot actie inspireren? Kijk dan naar de video van Simon Sinek:
Organisaties beschikken over veel potentieel. Deze video levert u inzichten om het potentieel van een organisatie te benutten: